Antti RuuskanenAntti Ruuskanen palkittiin If Urheilijapalkinnolla

Antti Ruuskanen palkittiin If Urheilijapalkinnolla

Antti Ruuskanen palkittiin If Urheilijapalkinnolla

Antti Ruuskanen on palkittu If Urheilijapalkinnolla tänään päättyneissä Lahden Kalevan kisoissa. Ruuskanen voitti Suomen mestaruuden keihäänheitossa tuloksella 87,79. Aikaisemmin kaudella Ruuskanen voitti Lontoon olympialaisissa keihäänheitossa pronssia.

Vuodesta 2009 alkaen jaettu If Urheilijapalkinto jaetaan vuosittain Kalevan kisoissa parhaiten menestyneelle urheilijalle. Uudella palkinnolla If haluaa korostaa täysipainoisen yksilösuorituksen merkitystä sekä huippu-urheilun tärkeää asemaa yleisurheilussa.

If Urheilijapalkinnon on veistänyt Väinö Lätti, jonka teoksia leimaa vastakohtaisuus ja materiaalien vuoropuhelu. Urheilijapalkintoa voi luonnehtia ajattoman kauniiksi. Veistoksen sysimusta kivinen jalusta toimii vastakohtana teräksen kauniille heijastavalle pinnalle. Jalusta henkii vakautta kun taas teräksiset muodot johtavat ajatusta keveästi kohti korkeuksia.

Categories: Antti Ruuskanen

Comments

No Comments Yet. Be the first?

Post a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *