Jesus Christ SuperstarJesus Christ Superstar – rockoopperaan vielä muutamia lippuja!

Jesus Christ Superstar – rockoopperaan vielä muutamia lippuja!

Lähes loppuunmyyty!) Andrew Lloyd Webber & Tim Rice JESUS CHRIST SUPERSTAR – in concert Sinfonia Lahti Jaakko Kuusisto, kapellimestari Hannu Lepola (Jeesus) Sami Hintsanen (Juudas) Saara Aalto (Maria Magdalena) Juha Kotilainen (Kaifas) Sam Huber (Herodes) Anssi Valikainen (Pilatus) LAMK Musiikki- ja draamainstituutti Dominante-kuoro Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen moninkertaisesti palkittu rock-ooppera on väkevä tulkinta kärsimysnäytelmästä. Rosoista alkuvoimaa pursuavat kappaleet avaavat aivan uuden näkökulman historian huikeimpaan draamaan, Jeesuksen piinaviikkoon. Kulttimusikaalin konserttiversiossa sinfoniaorkesteri ja huippusolistit herättävät ihmiskunnan merkittävimmän tarinan eloon yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilaisten kanssa. Konsertissa kuullaan kaikki albumiversion 23 kappaletta siinä muodossa mihin Lloyd Webber itse ne 1990-luvulla päivitti. UPEA KONSERTTITARJOUS -kisavieraille Sinfonia Lahden Jesus Christ Superstar – rockmusikaalin lipuista 5 €:n alennus Kalevan kisojen kisavieraille!

Categories: Jesus Christ Superstar

Comments

No Comments Yet. Be the first?

Post a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *