Kalevan kisat 2012Kalevan kisat 2012 haastoi yleisurheilun EM-kilpailut ympäristöasioissa

Kalevan kisat 2012 haastoi yleisurheilun EM-kilpailut ympäristöasioissa

Lahden Ahkeran Kalevan lainaa luottotiedottomalle kisat CleanDesign – työryhmä haluaa vaikuttaa kisojen ympäristövaikutuksiin myönteisesti ja muotoilla kisatapahtumaa uusin keinoin. Kalevan kisat ovat haastaneet yleisurheilun EM-kilpailut kisaamaan myös kestävän kehityksen saralla ja erityisesti jätteiden hyötykäytössä.

Ympäristöasiat ovat tärkeitä ja kiinnostavat yhä enemmän myös yleisöä. Haluamme vaikuttaa siihen, että kisaelämys on myös ympäristön huomioon ottava, toteavat Kalevan Kisojen ja yleisurheilun EM –kilapilujen pääsihteerit Janne Harjula ja Esa Honkalehto – http://www.huiput.fi.

Categories: Kalevan kisat 2012

Comments

No Comments Yet. Be the first?

Post a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *